Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 26 januari 2012

Bauer updates.


Hej gott folk!
Har så mycket att stå i att det är svårt att finna ro till att kasta in ett inlägg.
Men nu kommer ett. Det blir lite snapshoots från Bauer.
Ska försöka klämma in lite inlägg om Aran Stickning (traditionell Irländsk stickning) i framtiden, så ni får hålla utkik efter det.
På bilden här ovan ser ni mina händer som pickerar ett bröst. Det är faktiskt ett av mina favorit moment. I detta moment sitter man på bordet i klassisk skräddarställning. Man känner sig proffsig även fast benen är bortdomnade och höfterna värker.


Det är inte bara benen som får lida när man skräddar. En och annan blod droppe spills när man slinter med nålen.


Nu har jag även startat ett eget litet projekt vid sidan av. Det vill säga på min fritid. Det ska bli en väst till Carl Filip. Ovan hjälper Mäster Martin mig att placera ut insnitten. Och här nedan är faktiskt hela västen klar till första prov. I helgen blir det provning!Det är många födelsedagar som firas just nu på Bauer. När Börje i veckan fyllde 75 år kom denna eleganta man förbi. Det är Oskar som just dragit sig tillbaka från skräddandet. Snart 80 år, ja det är svårt att slita sig från Bauer!

3 kommentarer:

  1. Kul att läsa om vad du har för dig på Bauer. Sen så är det så snyggt med välskräddade plagg, och om inte annat gör bara det en glad.

    SvaraRadera
  2. Hej! Vilken fin blogg du har. Och fantastiskt att du är lärling. Blev du det på eget bevåg eller går du genom hantverklslärling.se?

    SvaraRadera
  3. tack kära ni för vänliga ord. Jag blev det på eget bevåg. men sen så var det någon som tipsade om hantverkslärling och det var ju tur för nu kan jag vara där 100 % och ha csn :-)

    SvaraRadera