Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 28 maj 2010

Emil och Billie Black går och får en dos Fanfare Ciocarlia

Ja, här om dagen stack vi iväg till Göta Källare för att brassas upp The Balkan Way. GK´s hemska finlandsfärje feeling och 260 spänn inträde gjorde oss lite svala. Vi väntade snällt in bandet med öl och vin..


Till slut så var det dags och det tutades väääääääldigt lääääääänge så man fick valuta för pengarna och OJ! Vad det var bra!



Och när vi gick hem så kände vi oss lite såhär..... Bra kväll!


tisdag 25 maj 2010

Flowers..


Jag har knåpat ihop några brocher som jag säljer i min etsy shop just nu. Kommer även finnas till försäljning på Herräng i år..Ta en titt vet ja!


I made some nice flower pins. And they are up for sale in my Etsy Store. I will also sell some on Herräng Dance Camp this year.



torsdag 20 maj 2010

Konstfacks Vårutställning...

Kollade jag in i dag. Dels för mitt kära E tog kandidatexamen i Industridesign och dels för att Min vän Bea också tog kandidatexamen i Grafisk design. Här följer lite bilder på det jag tyckte om:

Tyg..

Tjock gigantisk dalahäst i tyg..


Liten detaljbild från en av fyra maffiga klänningar..



Här står E och bläddrar i det som jag tyckte var finast. Inte minst för den fina skyltningen och de döda fjärillarna..


Någon på Industridesign vill uppmuntra oss till att vika ihop våra pappmuggar innan vi slänger dem. Viker man ihop den rätt så blir den en glad gubbe...

Beas fina böcker. Jag älskar hårtoffsarna...

Så gå nu och kolla in utställningen innan det blir försent!


tisdag 18 maj 2010

Zazie


Zazie är namnet på Louis Malles helt galna, skruvade svarta komedi. Den handlar om 12 åriga Zazie som gör precis som hon vill och fnissar åt följderna. Jag älskar galna filmer och den här är minst sagt galen och oerhört CHARMIG!

Här är Zazies dansanta farbror i Paris. Hos honom blir hon lämnad när hennes mamma ska på dejt. En av mina favorit scener är när farbrorn får svindel uppe i Eiffeltornet. Våghalsigt!
I morgon kan ni hyra och köpa denna lilla pärla hos mig på Buylando! Ett hett tips är att vara klar i huvudet när ni ser den. Det går snabbt, väldigt snabbt...
.




fredag 7 maj 2010

Sportblus.. del 2

Har jobbat på lite med min sportiga blus. Så här långt har jag kommit nu. Broderiet och knapparna ska på, liksom armarna. Sen är det klart!



Självaste Ginger Rogers i sin sport outfit. Perfekt för sommaren...

tisdag 4 maj 2010

In my ears...

....Right now!
The Wailers - I don´t need your love.

Justin Townes Earl - Hard livin´

Edwars Sharpe and The Magnetic Zeros - Home

(Just click on the links to listen, enjoy!)

.

söndag 2 maj 2010


Min nya fina väska fick följa med och jobba igår. Men gissa om att jag blev ledsen när handtaget gick av när jag sprang till bussen.

Så det blir till att hitta på en egen lösning, kanske något virkat. Nåja! jag älskar dessa broderade väskor. Här nedan är två som jag hittat på ebay.